Још боља сарадња братских савеза пред Свесрпски Куп

Д.Д.
Foto: Г.С.

БЕОГРАД - У Београду је одржан састанак између представника два братска савеза - Рукометног савеза Србије и Рукометног савеза Републике Српске, а главна тема била је сарадња као и организација Свесрпског купа.

Предсједник Рукометног савеза Републике Српске Маринко Умичевић истакао је да се нада наставку успјешне сарадње.

- Рукометни савез Србије је наша кућа и увијек се осећамо добродошло. Сарадња је досад  била веома  успјешна а то ће се наставити и сада када је на чело дошао предсједник Ненад Јанков. Све је спремно за осми Свесрпски Куп  у мушкој и четврти у женској конкуренцији и Супер Куп Србије којима се неизмјерно радујемо и вјерујемо да ћемо, као и увек, бити добри домаћини!То је круна  наше сарадње и једва чекамо да почне - истакао је Умичевић.

Предсједник Рукометног савеза Србије, господин Ненад Јанков, захвалио се представницима Српскена посети.

-Циљ данашњег састанак јесте био да се продужи и продуби одлична сарадња између наших Савеза и верујем да смо то постигли. Хвала господину Умичевићу на посети и поклонима, као и на уложеном труду у организацију престојећих утакмица. Надам се да ћемо бити добри гости и да ћемо заједно радити на популаризацији рукомета. Хвала руководству РСРС и на неколико сјајних идеја за даље унапређење сарадње, верујем да ћемо успети све да спроведемо у дело! - истакао је Јанков

Свесрпски куп у Бањалуци биће одржан 12. и 13. септембра.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана