Јокићев дабл-дабл у поразу Денвера,Богдановић играч одлуке

Танјуг
Foto: Танјуг

ДЕНВЕР - Кошаркаши Денвера поражени су код куће у дуелу са Хорнетисма са 115:107, уз дабл-дабл учинак Николе Јокића, док је Богдан Богдановић био играч одлуке у побједи његове Атланте над Филаделфојом са 98:96.

Денвер је доживио 16. ПОРАЗ у сезони због катастрофалне посљедње четвртине, коју је изгубио са чак 25 кошева разлике, а Јокић је за 35 минута на терену забиљежио 29 поена, 21 скок и пет асистенција, уз лош процената шута 13 од 34. Денвер је сада испод 50 посто успјешности, јер је забиљежио 15 побједа и 16 пораза. Богдановић је био играч одлуке у побједи Атланте над Филаделфијом Српски бек се током меча поштено испромашивао, али је "прорадио" у финишу и серијом погодака у последња четири минута одлучујући допринио тријумфу Атланте над Филаделфијом са 98:96 на гостовању.

У завршницу меча ушао је без и једног поготка из игре са чак 13 промашаја и био је на корак од тога да буде трагичар. Међутим, у самој завршници при вођству Филаделфије са 90:88 прво је погодио тројку, онда након техничке Џоела Ембида и слободно бацање, да би потом везао три шута за два и умјесто трагичара постао јунак Хокса у Велс Фарго Центру. Меч је завршио као трећи најефикаснији играч Атланте са 15 поена, уз пет скокова и двије асистенције за 28 минута на паркету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана