Јокић поново играч одлуке, надиграо Карија и Бјелицу

ГС
Јокић поново играч одлуке, надиграо Карија и Бјелицу

САН ФРАНЦИСКО - Српски центар Никола Јокић наставио је серију одличних игара предводећи Денвер и у побједи над Голден Стејтом са 89:86 на гостовању и поново био играч одлуке.

На другој страни Стеф Кари је био најефикаснији играч меча али је то слаба утјеха пораженим „Ратницима“.

Поново је Никола Јокић, уз одличну игру, био играч одлуке и Денверу донио побједу, овога пута сјајном блокадом у финишу меча чиме је сачувао предност за побједу над Голден Стејтом.

Денвер је добро ушао у меч и предвођен Јокићем добио прво полувријеме, али су „Ратници“ у другом успјели да се врате у меч и уведу га у неизвјесну завршницу.

Имали су и посљедњи напад и прилику за изједначење, а кад се учинило да ће им то успјети, Никола је сјајном блокадом донио побједу свом тиму.

Иако је поново био одличан са двоструким двоцифреним учинком од 22 поена уз 18 скокова и 5 асистенција Никола Јокић је био други по ефикасности, а одлично га је пратио Бартон и додао 21 поен уз по 4 скока и асистенције.

Најефикаснији играч је поново био Стеф Кари са 23 постигнута поена и по 4 скока и асистенције, али је то било недовољно да његов тим избјегне пораз на свом паркету.

Немања Бјелица је у игри провео нешто више од 18 минута уз 5 поена, 8 скикова и једну асистенцију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана