Јокић открио која награда му највише значи – а није МВП

Г.С.
Јокић открио која награда му највише значи – а није МВП

Никола Јокић се присjетио Олимпијских игара у Рију гдjе је са Србијом освојио сребрну медаљу и гдjе су на њега посебан утисак оставили српски ватерполисти.

“Моја највећа награда у кошарци коју сам добио је сребрна медаља на Олимпијским играма у Рију”, рекао је Јокић, мало застао и наставио:

“А, да, и то МВП признање. Ипак, Олимпијске игре су нешто посебно, Видео сам тада наше ватерполисте који се држе заједно, како функционишу, како су се окумили. Сваки пут кад сам ушао код њих у собу унутра их је било десеторица. То заједништво је невероватно и због тога су вероватно најбољи на свету”.

НБА паркети су препуни врхунских играча, имена од којих застаје дах, али центар Денвера има специјалан савjет за све младе играче који дођу у најјачу кошаркашку лигу на свету.

“Не смеш да размишљаш о томе ко је наспрам тебе. Гледаш само дрес и број на њему и ништа више. У супротном се изгубиш и заборавиш све што си знао. Почнеш да се им се дивиш, изгубиш жељу да се такмичиш и прихватиш да је тај неко бољи од тебе, а то није добро”, рекао је Јокић, а онда додао да ипак има једног играча којем се диви:

“Увек кажем, ако не волиш Стефа Карија, онда не волиш кошарку. То шта он ради је страшно”, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана