Јокић: Нису важни рекорди, важна је победа

ГС
Јокић: Нису важни рекорди, важна је победа

Никола Јокић предводио је Денвер Нагетсе до побjеде ноћас у Денверу над Лос Анђелес Лејкерсима од 110 према 99. Српски центар је послије меча за РТС говорио о утисцима са утакмице, размишљањима о европском шампионату, седамдесет деветом трипл даблу и другим актуелним питањима.

Двоструки МВП је одличном ефикасношћу предводио тим и недостајала му је само једна асистенција па да оствари нови троструки двоцифрен учинак али је са 31. поеном, 13 скокова и 9 асистенција био најефикаснији играч меча.

"Сјајна утакмица за нас.А после пораза од Портланда где смо изгубили енергију и данас се десила слична ситуација у једном моменту, али смо у другом полувремену у трећој четвртини преломили утакмицу.", констатовао је Јокић.

Имали сте одличну подршку навијача са трибина.

"Морам признати да кад сам дошао овде није била оваква атмосфера а сада је дворана увек пуна. Све похвале нашим навијачима."

Мало је недостајало за нови рекордни трипл-дабл.

"Не размишљам стварно о рекордима. Играм, па шта буде...Стварно не размишљам о томе.", констатовао је Никола.

Српски центар говорио је о почетку НБА сезоне, сарадњи и уигравању са саиграчима, као и о будућим очекивањима, преноси РТС.

Осврнуо се и на утиске из игре са репрезентацијом истакавши да је атмосфера у тиму била изврсна, да су се сви максимално борили и уверен је да су сви дали свој максимум.

Јокић је констатовао да је задовољан и у приватном животу у коме је тренутно све најбоље и захвалио свим навијачима који га прате и подржавају и на друштвеним мрежама.

Посебно се захвалио тиму Денвера на пријатном изненађењу које су му летос приредили посјетивши га у Србији констатујући да му је тиме исказано посебно поштовање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана