Јанковић: Слога велики изазов

Д.Д.
Јанковић: Слога велики изазов

ГРАДИШКА - Мушки рукометни клуб Слога почео је са стварањем тима за наредну сезону, а већ сад је извјесно да ће екипа бити знатно подмлађена и да ће то бити главни адут Добојлија.

Управа клуба је тако продужила уговоре са беком Душаном Миличевићем и голманом Божидаром Бајовићем. Поред њих довели су већ два играча, а то су репрезентативац Грузије Акаки Паташури који игра на позицији средњег бека и има 22 године. Долази из екипе Азерјол, а потписао је на годину дана. Након што су прошле сезоне довели Дарија Ђенадију из прве лиге Републике Српске  и ове сезоне Добојлије иду сличним стопама.

Најбољи стријелац Прве лиге Републике Српске (181 гол) Јован Јанковић стиже из ОРК Козаре у Добој. Потписао је на двије године, а игра на позицији лијевог крила. 

- Долазак у Слогу видим како прилику за додатни искорак у својој каријери. Потписао сам на двије године ,а очекивања су заиста велика. За мене ће свакако бити велики изазов јер је Премијер лига БиХ квалитетније такмичење од Прве лиге Републике. Ипак не плашим се изазова. Квалитетно сам радио и даћу све од себе да се покажем у што бољем свјетлу. Увијек сам оптимиста и позитивно гледам на искушења, само да ме здравље послужи и све ће бити како треба. Ово је за мене прилика коју желим да искористим на што бољи начин како бих скренуо пажњу, а Слога се протеклих сезоне показала као прва средина за то - рекао је Јанковић.

У добојском клубу неће стати на овом већ желе додатно да појачају своје редове новим рукометашима. У плану је довођење још три квалитетна и перспективна млада играча с којима би Слога много добила за наредни шампионат.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана