Изненађење за Јокића: Пријатељи му донијели трофеј у Сомбор

Танјуг
Foto: Принтскрин

СОМБОР- Српски кошаркаш Никола Јокић другу години заредом изабран је за најбољег играча НБА лиге, а велико изненађење приредили су му људи из Денвера предвођени тренером Мајком Мелоуном, генералним менаџером Келвином Ботом и власником Стеном Кроенком који су дошли у Сомбор и уручили му признање.

На видео снимку који је објавио Денвер види се како су пријатељи сачекали Јокића испред породичне куће и уручили му вриједно признање поред штале у коју је Јокић увео једног од својих коња.
Двоструки МВП био је дирнут и није могао да сакрије сузе.
"Искрено било је тешко веровати да ћу уопште постати кошаркаш, а не да ћу играти у НБА лиги и бити двоструки МВП“, рекао је Јокић.
Емоције није крио ни тренер Мелоун.
"Све нас је дирнуло. На једном мјесту су били људи који Николи много значе. Његова супруга, ћеркица, родитељи, ми лз Денвера. Видјело се колико је изненађен, а истовремено колико је скроман и поред свега што је постигао. Ово је апсолутно заслужио“, рекао је Мелоун.

Српски кошаркаш и центар Денвер Нагетса Никола Јокић изјавио је да му освајање награде за најкориснијег играча НБА лиге, другу годину заредом, значи пуно и да је то његова заоставштина.
"Сада не размишљам толико о томе, али када будем стар и дебео биће другачије, причаћу мојој деци да сам некада давно био веома добар у игрању кошарке. Сви знају да сам ја увек исти, надам се да ћу остати исти и после овога", рекао је Јокић за "НБА он ТНТ", послије уручивања МВП награде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана