Избодени фудбалер Пабло Мари објаснио шта се десило: С дјететом сам гледао како човјек умире

ГС
Избодени фудбалер Пабло Мари објаснио шта се десило: С дјететом сам гледао како човјек умире

Фудбалер  Арсенала на посудби у Монци Пабло Мари огласио се први пут након шокантног и трагичног напада који се синоћ догодио недалеко од Милана.

Нападач је ножем избо шест особа у једном супермаркету у близини Милана, а на крају је једна особа преминула. Међу повријеђенима је и Пабло Мари.

Овај шпански дефанзивац није животно угрожен и биће подвргнут операцији шивања повреде нанесене ножем у предјелу леђног мишића.

Мари је разговарао с директором Монце Адрианом Галианијем, а његове прве ријечи након великог инцидента пренијела је La Gazzetta dello Sport.

-Био сам с дјететом у колицима и осјетио сам неподношљиву бол у леђима. Тада сам видио да је човјек убо другог човјека ножем у грло. Имао сам много среће, видио сам човјека како умире испред мене - преноси La Gazzetta dello Sport Маријеве ријечи.

Нож је завршио неколико центиметара од плућа. Мари је преноћио у болници, а данас ће бити подвргнут оперативном захвату, преноси Кликс.

На сву срећу, Пабло Мари је добро и при свијести је допутовао у просторије хитне помоћи. У пратњи му се придружила и супруга.

-Пабло је невјероватан тип. Имао је снаге да се нашали, рекавши ми да ће на терен у понедјељак. Донио сам му поздраве предсједника Силвија Берлусконија и свих саиграча који би радо дошли у болницу, но то је било немогуће - рекао је директор Галиани, који се одмах упутио у болницу и током цијеле ноћи присуствовао свим догађањима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана