Изабрани најуспјешнији спортисти општине Србац: Андреи Ивановић титула најбоље

Д. Ј.
Изабрани најуспјешнији спортисти општине Србац: Андреи Ивановић титула најбоље

СРБАЦ - Чланица Женског фудбалског клуба Слога Андреа Ивановић (22) проглашена је за најбољег спортисту општине Србац у 2022. години на традиционалном избору који је одржан двадесету годину заредом у организацији Радио Српца, а под покровитељством општине Србац.

Ивановићева је у сезони 2021/22. у Првој лиги РС за жене била најбољи стријелац са 29 постигнутих погодака на 14 одиграних утакмица.

- Веома ми значи ово признање и без својих саиграчица и тренера, који су ми давали вјетар у леђа, то не би било могуће. Читав јесењи дио нове сезоне пропустила сам због повреде, али ускоро се враћам на терен и надам се да ћу допринијети да покушамо освојити титулу и пласман у Премијер лигу БиХ - рекла је Ивановићева која је студент четврте године Факултета за безбједност и криминалистику у Бањалуци.

Друго мјесто припало је члану Омладинског стонотениског клуба Србац Алекси Пантелићу, а треће Наташи Ивковић из Женског фудбалског клуба Слога.

За најбољег младог спортисту до 18 година проглашен је члан Кошаркашког клуба Студент-Игокеа из Александровца Немања Вученовић, најуспјешнија млада екипа је Школа фудбала Дрим тим Србац, најуспјешнији клуб је ФК Млади Крајишник из Кукуља, а најбољи спортски радник је предсједник стонотениског клуба из Српца Мирсад Куртовић. Уручено је и 15 посебних признања.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана