Ивановићева: Узбудљиво је гледати Ђоковића и Надала

Танјуг
Ивановићева: Узбудљиво је гледати Ђоковића и Надала

БЕОГРАД- Бивша српска тенисерка Ана Ивановић изјавила је данас да ужива у ривалству између Новака Ђоковића и Рафаела Надала.

"Новак и Рафа играју веома добро.Рекла бих да Ђоковић ужива на трави више него Надал, уз то брани титулу. Увек је узбудљиво гледати њих двојицу како се такмиче за гренд слем трофеје.

Ту је још доста играча који могу да направе изненађење, али су њих двојица играчи који добијају још више самопоуздања како турнир одмиче и то је додатна препрека за оне млађе.

Уз то се игра на три добијена сета", изјавила је Ана Ивановић за италијански портал Убитенис. Некадашња најбоља тенисерка свијета и освајачица Ролан Гароса поручила је да не види себе у улози тениског тренера.

"Не видим себе као тренера, али желим да будем у тенису, јер је то мој живот. Бавила сам се овим спортом од пете године, увек сам ту да поделим своје искуство и да посаветујем некога, али не у улози тренера", изјавила је Ивановићева.

Супруга бившег њемачког тенисера Бастијана Швајнштајгера признала је да јој недостаје адреналин тениских мечева. "Недостаје ми узбуђење играња тениса на великим теренима, навијачи, атмосфера.

Имам заиста прегршт незаборавних тренутака и тај осећај ми фали. Волела сам и путовања, такмичења у разним земљама су нешто у чему сам баш уживала", закључила је Ивановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана