Ивановић: Биће тешко против Олимпијакоса, Кампацу треба вријеме да се уклопи

Танјуг
Foto: Агенције

БЕОГРАД- Тренер Црвене звезде Душко Ивановић изјавио је данас да је Олимпијакос један од кандидата за Фајнал фор Евролиге, али је додао да кошаркаши српског и регионалног шампиона имају жељу да побиједе сваки тим.

Кошаркаши Црвене звезде отпутовали су у Атину гдје ће сутра од 20 сати играти са Олимпијакосом.

Ивановић на овом мечу неће моћи да рачуна на Николу Ивановића и Хасана Мартина, а под знаком питања је наступ најновијег појачања Црвене звезде Факунда Кампаца због административних проблема.
 

"Олимпијакос је један од најјаснијих кандидата за Ф4. Познају се одлично, играју по аутоматизму, сјајни у одбрани, нападу. Статистички су можда и најбоља екипа досад. Биће веома тешко. Ови момци имају карактер да сваку утакмицу желе да побиједе, па ћемо видјети", рекао је Ивановић за званични сајт клуба и додао да ће Николи Ивановићу бити потребно још времена да се врати у екипу.
 

Никола Ивановић је почео да тренира интензивније, а током тренинга у уторак увече возио је тренажни бицикл у хали Александар Николић.
 

"Кампацо је играч који има пуно искуства, показао се у Евролиги, али није играо у посљедње вријеме док је био у Америци, па ће му бити потребно времена да ухвати ритам. У сваком случају, надамо се да ће нам помоћи да остваримо зацртане циљеве. Биће потребно времена да се уклопи. Обично се каже да је екипа јака колико њен најјачи и најслабији играч. Видјећемо", закључио је тренер "црвено-бијелих".
 

Кошаркаш Црвене звезде Лука Митровић изјавио је да је Олимпијакос једна од најквалитетнијих екипа у Европи.
 

"Они другу годину заредом играју феноменално. Иста база играча, добро се познају, знају и везаних очију где ко стоји. Биће изузетно тешко, чврсти су у фази одбране, поготову на домаћем терену, што показују и резултати из Атине, где су у претходних пар кола решавали питање победника већ у првом полувремену. Знамо шта нас чека и спремни ћемо дочекати меч рекао је Митровић, који се потпуно опоравио од повреде ока.

Екипа Црвене звезде се у петак враћа за Београд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана