Иванишевић: Ђоковић ће наставити да обара рекорде

Tanjug
Foto: AP

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић ће наставити да обара рекорде, изјавио је тренер седмог играча свијета Горан Иванишевић за хрватске медије.

Ђоковић је у каријери освојио 90 АТП трофеја, док Швајцарац Роџер Федерер има 103. Највише титула је освојио Американац Џими Конорс (109).

- Све што је у вези са рекордима, Новаку је занимљиво. Остаје питање колико ће играти и колико ће све то да траје, али у каквом је сад тренутку сигуран сам да би могао и на те рекорде да јуриша. Увијек је био физички спреман, то никада није био проблем и ако тако остане, увјерен сам да би још три године могао да остане на врху или при врху и да се бори за све титуле - изјавио је Иванишевић за Спортске новости.

Ђоковић је изборио пласман на завршни турнир сезоне у Торину.

- Јасно је да ће Ђоковић играти у Торину, а остаје питање хоће ли прије тога ићи на Мастерс у Паризу - додао је Иванишевић.

Хрватски тренер је изјавио да још није познато да ли ће Ђоковић наредне године играти на првом гренд слем турниру сезоне, Аустралијан опену.

- Како се ништа није промијенило у његовим размишљањима о вакцини, треба видјети шта ће и како одлучити Аустралијанци - закључио је хрватски тренер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана