Иванишевић: Част је бити тренер Ђоковића

Танјуг
Иванишевић: Част је бити тренер Ђоковића

ЗАГРЕБ - Хрватски тренер Горан Иванишевић изјавио је да му је част да сарађује са српским тенисером Новаком Ђоковићем, преносе хрватски медији.

-Прво, то је част и уживање. Човек који је све освојио и још је гладан и жељан успјеха. Иза њега је тешка, неправедна година, доста лоших ствари му се догодило. Заслужио је тај Вимблдон. У финалу су се нашла два тренутно најбоља свјетска тенисера на трави, он и Ник Кирјос - изјавио је Иванишевић у дневнику хрватске Нова ТВ.

Он је поновио да постоје мале шансе да Ђоковић заигра на Ју-Ес опену.

-Ако си вакцинисан и заражен, можеш да уђеш у Америку, а ако си невакцинисан и негативан на тесту онда не можеш да уђеш у Америку - истакао је хрватски тренер.

Он је оцијенио да ће Шпанац Карлос Алкараз бити најбољи тенисер свијета.

-Када видим жреб, онда је сигурно да имамо будућег најбољег тенисера свијета, Алкараза. И Јаник Синер ће бити један од најбољих тенисера свијета. Не морам уопште да трошим речи на све што је Алкараз урадио ове године. Импресиван је, сви му предвиђају да ће можда бити најбољи свих времена. Међутим, тешко је то предвиђати јер су Ђоковић, Рафаел Надал и Роџер Федерер урадили много - истакао је Иванишевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана