Интензивно се ради у Борцу: Данас потписује Пишчевић, сутра Закарић

ГС
Foto: В. Трипић

БАЊАЛУКА- У току је један од најживљих прелазних рокова у Борцу у посљедње вријеме. У Платонову су стигли Бењамин Татар, Момчило Мркајић, Никола Андрић, Марко Гајић и Милан Спремо. Међутим, то није све, још се чекају неки играчи, то је данас потврдио и тренер Борца Ненад Лалатовић.

Ненад Лалатовић у разговору за “sportnewsmagazin” говорио је о прелазном року Борца.

“Данас ће уговор потписати Пишчевић, сутра ће то урадити Горан Закарић…Када сам дошао, рекао сам да желим да освјежим овај тим, да желим доста нових играча, да се екипа освјежи. Пратио сам ову лигу. Екипа која је физички спремнија, доминантнија, која игра боље на другу лопту и која направи игру, она ће доћи до титуле. Ми желимо да освојимо један од два трофеја, ја бих волио да то буде титула. Нећу наравно ништа унапред да обећавам, јер има доста добрих екипа…Биће лига подједнака, она екипа која буде најбоља, која буде имала најбољи тим, која се боље спреми, која буде имала више среће, она ће овојити титулу” – рекао је Ненад Лалатовић и додао:

“Морам да похвалим управу клуба. Стварно ми излазе у сусрет, доводимо играче. Мислим да смо на правом путу. Моја жеља је још један централни бек и да се доведе везни играч и ту ће за нас прелазни рок бити завршен. Да не откривам имена, преговарамо са једним везним играчем из Србије, који је играо у једном од два наша највећа клуба. Требаће вријеме да се то све уигра, али ту су припреме”.

Ибрахим Мустафа из Звезде, да ли је и даље опција?

“Једном сам се чуо са Звезданом Терзићем, рекао сам да је за Мустафу, уз сво уважавање Новог Пазара, гдје бих и ја некад волио да будем тренер, Борац најбоља опција. Ми јуримо титулу и мислим да смо идеалан тим за Мустафу да би напредовао и да би се послије вратио у Црвену звезду”.

Никола Нинковић, Марко Јовановић?

“Није тајна да преговарамо са Нинковићем, он је моја жеља, ради се о сјајном играчу, којег треба вратити на прави пут, чим је играо у Серији А, значи да има велики квалитет и био би нам велико појачање. Марко Јовановић, бивши играч Борца је исто опција. Јако га цијеним и поштујем, био би нам велико појачање, исто. Преговарамо и са још једним централним играчем, видјећемо… Двојицу ћемо сигурно завршити”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана