Игокеа без изненађења у Истанбулу

М. З.
Игокеа без изненађења у Истанбулу

ИСТАНБУЛ - Велику битку водила је Игокеа са Галатасарајом у четвртом колу Лиге шампиона, али није успјела да приреди изненађење у Истанбулу.

Домаћи тим славио је резултатом 82:74, чиме су гости из Александровца изгубили шансе да са прве позиције групе Е прођу у топ 16 фазу, већ ће се у посљедња два кола борити за друго или треће мјесто које доноси бараж за другу рунду.

Послије добре прве четвртине Игокее, Галата се пробудио и успио да изједначи до полувремена. Велика борба вођена је и током трећег периода, а као пресудна показала се посљедња четвртина.

Домаћи су тада ухватили добар ритам, а гости су стали у нападу током посљедње три и по минуте па је уписан трећи пораз уз једну побједу.

Најбољи код Игокее био је Маркел Старкс са 17 поена, Дешон Стивенс имао је 13 поена и десет скокова, Марко Јошило убацио је десет, Далибор Илић осам поена којима је додао 12 скокова. Ди Бост предводио је турски тим са 21 поеном, а чак 14 пута шутирао је за три поена и погодио само пет.

Кери Блекшир имао је 15 поена.

Наредни меч у Лиги шампиона Игокеа ће играти 7. децембра против Нимбурка на свом терену док ће у недјељу од 17 часова угостити Мегу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана