Игокеа поражена у Подгорици

ГС
Foto: scderby.me

ПОДГОРИЦА - Кошаркаши Игокее изгубили су на гостовању у Подгорици од екипе Студентски центар са 93:90, у 11. колу АБА лиге.

Игокеа је шеста на табели са пет побједа и шест пораза, колико има и црногорски представник.

Екипе су се смјењивале у вођству, а онда је у финишу меча на 11 секунди до краја Меги погодио оба слободна бацања и довео свој тим у вођство 93:90.

Након тајм аута Драгана Бајића, лопта је ишла на Волера, који је на пет секунди прије краја шутирао из тешке позиције за три поена.

Није погодио, домаћи су ухватили лопту и забиљежили побједу.

Кенан Камењаш са 26 поена и девет скокова био је прво име у побједничком тиму, Џастин Едвардс је убацио 20, Флечер Меги 17, а Андрија Славковић 12 поена.

На другој страни Маркел Старкс 20 поена, Алекса Раданов 17, Дешон Стивенс 14, Антабија Волер 12, Далибор Илић 10 поена и 10 скокова, а исто толико поена је забиљежио и Марко Јошило.

У осталим занимљивим мечевима, Црвена звезда је на гостовању побиједила Крку, резултатом 71:70, док је Партизан изгубио од Цедевита Олимпије са 96:89, преноси РТРС.

Водећи тим лиге је Црвене звезда, која има десет побједа и један пораз, док су побједу мање забиљежили Партизан и београдски ФМП.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана