Игокеа гостује у Сплиту четвртом колу АБА лиге

Г.С.
Игокеа гостује у Сплиту четвртом колу АБА лиге

ЛАКТАШИ - Са двије везане побједе у АБА лиги и једном у Лиги шампиона кошаркаши Игокее одлазе на ноге Сплиту. Утакмица четвртог кола регионалног такмичења на распореду је у недјељу од 17 часова

- Очекује нас екипа Сплита која је АБА лигу отворила са три пораза, али гледајући противнике није се могло ни очекивати да ће остварити побједу. Сплит је веома искусна екипа са неколико сјајних појединаца који посједују одличан индивидуални квалитет те неколико младих играча који уносе енергију посебно у дефанзивном дијелу. Током ова два-три дана колико смо имали времена за одмор и припрему утакмице покушао сам да сугеришем играчима на ствари у којима је Сплит врло опасан. Морамо бити доста сконцентрисани да све захтјеве које ставимо испред себе испоштујемо у највећој мјери. Ако будемо имали приступ као и у претходне три утакмице можемо се надати побједи. Пореметиле су нас повреде Дарка Талића и у посљедњој утакмици Марија Накића који је имао важну улогу у тиму. О степену повреде још немамо комплетан извјештај јер је Накић на детаљним прегледима  - рекао је тренер Игокее Драган Бајић.

Парови, субота: Будућност - Цедевита Олимпија (18.15), МЗТ - Студентски центар (20.30). Недјеља: Мега - Цибона (12), Сплит - Игокеа (17), Борац - Задар (21). Понедјељак: Црвена звезда - ФМП (18), Морнар - Партизан (21).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана