Игокеа домаћин Цибони у 12. колу АБА лиге: Нишане побједу за прекид лошег низа

Милан Зубовић
Игокеа домаћин Цибони у 12. колу АБА лиге: Нишане побједу за прекид лошег низа

ЛАКТАШИ - Побједу за прекид серије од два пораза у АБА лиги кошаркаши Игокее тражиће на свом терену против Цибоне у 12. колу вечерас од 18 часова.

Са истим скором побједа и пораза (5-6) оба тима улазе у утакмицу, а посљедња два окршаја добила је екипа из Александровца, која на свом терену има позитиван скор са Загрепчанима. Сусрет је на распореду мало раније јер чету Драгана Бајића очекује пут у Солун, гдје ће у уторак играти против ПАОК-а за пролазак у бараж за попуну топ 16 фазе Лиге шампиона. Партизан и Студентски центар били су прејаки за Игокеу у посљедња два меча, а тренер Драган Бајић се нада да су његови играчи научили нешто из тих неуспјеха.

- Пред нама је ново искушење у АБА лиги. Имали смо неколико дана да добро тренирамо и мало предахнемо. Цибона није нимало лак противник. Екипа је јако талентована, са добром енергијом и добрим тренером. Знају свој циљ са којим су ушли у сезону. Уколико на прави начин одрадимо задатке које поставимо пред себе и неутралишемо неке ствари у њиховој игри које они јако добро раде, имаћемо лаган пут до побједе. Очекујем добру реакцију свог тима и наглашавам да смо добро тренирали ових неколико дана. Очекујем да ће публика доћи да нас подржи јер нам је била битна у свим досадашњим побједама. Дарко Талић и Милан Вулић су се опоравили од повреда и поново конкуришу за утакмицу - рекао је Бајић.

Плејмејкер Игокее Џејмс Робинсон не бриљира у посљедњих неколико мечева, али је свјестан да екипа мора играти боље.

- Пред нама је веома тешка утакмица против Цибоне, која долази да се бори и одигра најбоље што може у овом тренутку. Ријеч је о јаком тиму који је атлетски веома потентан, али нас је тренер спремио да одбранимо домаћи терен - истакао је амерички организатор игре.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана