Ибрахимовићева фотографија "без граница", ноге му 11 седмица од операције изгледају импресивно

ГС
Ибрахимовићева фотографија "без граница", ноге му 11 седмица од операције изгледају импресивно

Златан Ибрахимовић одушевио је своје пратитеље на друштвеним мрежама објавом којом је показао да су му ноге, иако полако улази у 41. годину, још увијек у фантастичном стању и спремне за нове изазове који га очекују.

Ибрахимовић због недавне операције кољена неће бити с екипом Милана на почетку сезоне и очекује се да би на терен опет могао крочити крајем 2022. године, но то га није омело да с Россонерима потпише нови уговор и продужи им вјерност на још једну годину.

Да је спреман и мотивисан за нови повратак и још једну ногометну сезону на највишем свјетском нивоу, потврдио је објавом на својим страницама на друштвеним мрежама гдје је објавио фотографију својих ногу уз опис:

"Без граница".И заиста, фотографија изгледа врло импресивно с обзиром на то да је прошло тек 11 седмица од операције кољена и његови фанови одмах су одушевљено реаговали, а за само четири сата скупио је готово 600.000 реакција на Инстаграму.Милан ће у наредној сезони бранити титулу првака, а у првом колу играју против Удинесеа на свом стадиону.

Након тога их очекује гостовање код Аталанте, па домаћи меч против Бологне с којим ће завршити утакмице у аугусту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана