Рат Ибрахимовића и Агуера: Ударили један другом на државу

ГС
Рат Ибрахимовића и Агуера: Ударили један другом на државу

Легендарни нападач Златан Ибрахимовић протеклих дана критиковао је понашање репрезентативаца Аргентине, а најоштрије му је одговорио Сергио Агуеро.

Ас Милана, Златан Ибрахимовић познат је као човјек који ће без длаке на језику рећи оно што мисли. Због тога је толико интересантан, али и цијењен свуда у свијету, а веома често се то што он мисли поклапа са размишљањем већине која се ипак одлучи за ћутање. Тако је и сада говорио о недавном финалу Свјетског првенства и чињенице да је Аргентина постала шампион.

- Не могу да кажем да ми је жао што Килијан Мбапе није освојио титулу Свјетског шампиона. Он је то урадио прије четири године у Русији, а сада је ред био на Лионела Месија. Аргентинац сада може да каже да је најбољи играч свих времена и памтићемо га по томе. Освојио је све, а за Мбапеа има времена, млад је и сигуран сам да ће у каријери барем још једном, а ко не и више пута освајати Мундијал. Мада, питање је да ли ће још некада успјети да постигне четири гола у финалу Свјетског првенства - изговорио је чувени Ибра оно што већина мисли, а онда посебно нагласио чињеницу са којом ће се љубитељи фудбала, али и они који баш и не прате овај спорт, махом сложити:

- За разлику од Мбапеа репрезентативци Аргентине сигурно неће освојити ништа велико у каријери. Они то не заслужују. Меси је главни играч ове селекције, они без њега не могу да играју, али није ствар само у томе. Погледајте само како су се понашали приликом славља титуле. То се тако не ради. Не могу да их поштујем због тога. За мене је то показатељ да су сада освојили трофеј и да више никада у каријери неће поновити било шта слично!

Агуеро: Непристојно је то што си рекао

Први који се усудио супротставити Ибрахимовићу је легенда Аргентине и Манчестер Ситија Сергио Агуеро. Славни нападач је на свом Твитер налогу прозвао Златанову Шведску.

- Непристојно је оно што је рекао. Не може рећи да нећемо више побјеђивати. Мислим да би, прије него што је почео бринути за Аргентину, могао бринути о својој држави, о својим играчима... Они уопште нису ни учесници посљедњих свјетских првенстава - рекао је Агуеро.

Знајући темперамент Златана, нема сумње да ће стићи још који одговор од звијезде Милана.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана