Ибрахимовић: Недостајали су ми навијачи, никада нисам патио као прошле сезоне

Танјуг
Ибрахимовић: Недостајали су ми навијачи, никада нисам патио као прошле сезоне

МИЛАНО- Фудбалер Милана Златан Ибрахимовић изјавио је данас да је срећан због повратка на терен послије паузе од осам мјесеци због операције кољена, преносе италијански медији.

Ибрахимовић се вратио јуче на терен на утакмици 24. кола Серије А против Аталанте (2:0). Шведски фудбалер је последњи меч у дресу Милана одиграо пре осам мјесеци.

"Недостајали су ми навијачи. Хвала им на енергији и мотивацији, који ми дају. Без њих би било тешко. Добро се осјећам, у ствари најбоље у последњих годину дана и два мјесеца", рекао је Ибрахимовић.

Он је признао да је прошле сезоне месјецима одлагао операцију колена да би освојио титулу са Миланом.

"Желио сам на било који начин да помогнем екипи у последњих шест мјесеци прошле сезоне. Знао сам да можемо да освојимо титулу. Обећао сам тренеру да ћу да одложим операцију колико год могу како бих помогао тиму. Никада нисам патио као прошле сезоне, јер сам желио да освојимо трофеј", истакао је шведски фудбалер.

Ибрахимовић је ушао у игру у 74. минуту утакмице са Аталантом.

"Ако себи не поставим циљеве, опустићу се и осјећаћу се као да припадам прошлости. Међутим, ја припадам садашњости. Желим да се борим са саиграчима за минутажу. Иначе не бих био овде", поручио је фудбалер Милана. Новинари су на крају питали Ибрахимовића да ли може да наговори Рафаела Леаа да продужи уговор са Миланом.

"Смањио сам своју плату да би Милан њему дао више новца. Ја скоро играм бесплатно. Ако желите моју кућу, поклонићу вам је", закључио је Ибрахимовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана