И дјевојке су велики борци: Младе одбојкашице славног клуба кренуле стопама успјешног мушког тима

Mozzart
Foto: Mozzart

Грб Борца на дресу одмах асоцира на велике снове, а њих сања на десетине дјевојчице из Бањалуке! Оне су од малих ногу заљубљене у одбојку, а прве кораке су правиле угледајући се на сениоре који већ двије деценије исписују странице клупске историје. Сада и даме желе да крену њиховим стопама, а подршку на том путу су добиле од компаније Mozzart.

Борац је формирао и сјајне женске селекције које су за само три године направиле велике резултате, а награђене су новим комплетима опреме. Ова донација је много обрадовала дјевојке које бриљирају на мрежи у Првој лиги.

"Сигурно да ће им то бити још већи мотив да наставе добро да раде и да се боре за прву позицију у шампионату", истиче тренер ЖОК Борац, Александар Дакић.

Овај успјешни спортски колектив је у септембру прославио 20 година постојања, а тренутно има сениорску, јуниорску, кадетску селекцију, у мушкој и женској категорији. Сви су у такмичарском ритму и имају велике амбиције, а клуб је посветио велику пажњу раду са младим талентима.

Компанија Mozzart је препознала велико залагање ових одбојкашких радника и подржала њихову иницијативу да дјевојкама омогуће што боље услове за тренинг и такмичење.

"Није лако набавити опрему за све селекције, а увијек се трудимо да у најкраћем року реагујемо и помогнемо оним колективима који усмјеравају дјецу ка спорту и промовишу праве вриједности. Вјерујемо да ће младе одбојкашице Борца наставити са сјајним резултатима, а ми им желимо да у новим дресовима дођу до нових успјеха", нагласила је Марија Раниловић, менаџерка корпоративних комуникација у Mozzartу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана