Хорор на утакмици: Ушао на терен прије пенала и убио тројицу играча

ГС
Foto: Илустрација

Традиционални аматерски фудбалски куп Пеледаа, који се одржава у Бразилу, трагично је завршен након што је криминална група почела да пуца и том приликом су убили тројицу играча!

Иако се напад догодио крајем јануара, он је тек сада постао познат јавности. И то пошто је бразилски "УОЛ" извијестио о трагедији у Амазонији.

Све се дешавало у тренутку када је голман Чунаја хтио да изведе пенал против Гуаранија, да би се у једном тренутку зачули пуцњи са трибина. Поменути "УОЛ" наводи да је иза напада стајала криминална група која је жељела побједу Гуаранија.

Наводи се да је меч пренођен уживо на Фацебооку и да је испаљено око 30 хитаца. Многи од њих су погодили саме играче, што је очигледно био и циљ.

Један је преминуо на терену, двојица у болници, док су четврти и пети остали живи.

"Пеледао је шампионат са традицијом више од 50 година. Сви су желели да учествују и освоје титулу, а на турниру је било више од 1.500 екипа подељених по категоријама. Породице су долазиле да гледају своју родбину. Међутим, од пре 10-ак година неке криминалне фракције су почеле да састављају тимове, да пријете судијама и манипулишу играчима. Почеле су туче, а екипа која је играла против тих фракција већ је знала да мора да изгуби јер ће се десити најгоре", рекао је један од свједока са терена, преноси "УОЛ."

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана