Холанд допутовао у Београд: Једва чекам да почнемо

ГС
Холанд допутовао у Београд: Једва чекам да почнемо

БЕОГРАД- Нови кошаркаш Црвене звезде, Американац Џон Холанд, допутовао је данас у Београд, саопштио је српски и регионални шампион.

Холанд ће се послије детаљних љекарских прегледа и тестова ставити на располагање екипи и тренеру Влади Јовановићу на првом званичном тренингу тима Црвене звезде за нову сезону. Он је током јула потписао једногодишњи уговор са "црвено-бијелима", а играће на позицијама два и три.

"Имао сам времена да се одморим током љета, иако сам играо и кошарку у Порторику, али одмарао сам прије и послије тога. Имају пуно плажа, лијепих места за одмор на острву. Врло сам узбуђен, спреман сам, једва чекам да почнемо. О Црвеној звезди знам пуно, пратио сам Евролигу претходних сезона и играо је, знам доста момака који су били овдје и оставили велики траг. Са некима са попут Билија (Берон) и Нејта (Волтерс) и разговарао. Биће врло забавно", рекао је Холанд за званични сајт Црвене звезде.

Холанд је играо у Француској, Русији, Шпанији, Турској, као и у НБА клубовима Бостон и Кливленд.

Он се након неколико ангажмана у родном Порторику, вратио у Европу 2019. године и наступао са великим успјехом за екипе Хапоела, Уникса и Бурсе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана