Хит на друштвеним мрежама: Вар на сеоски начин VIDEO

Г.С.
Хит на друштвеним мрежама: Вар на сеоски начин VIDEO

Утакмицу 5. кола Међуопштинске лиге у Србији између Поповићи Врњци - Аполон 2018 обиљежила је потпуно невјероватна ситуација у којој је главни судија користио видеоснимак навијача као ВАР технологију, након чега је промијенио своју одлуку и признао погодак у 90. минути.

На споменутом сусрету резултат је гласио 1:1, играла се 90. минута када су домаћи фудбалери постигли погодак за побједу, али судија је сигнализирао офсајд и поништио гол за 2:1.

Ипак, домаћи навијачи и играчи су извршили притисак на судију, један од навијача показао му је снимак споменуте ситуације на мобилном телефону, након чега је судија промијенио своју одлуку на велико одушевљење публике.

"ВАР је побиједио", чује се на самом крају видеоснимка који је постао хит на друштвеним мрежама. Ову објаву је, између осталих, подијелио СПОРТбибле, а она је скупила више од 30.000 реакција.

Ова ситуација, јасно, насмијала је све љубитеље фудбала, а могу се прочитати коментари како је судија гледао "сеоски ВАР" или, да све буде још више комично, "ВАР за сиротињу".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана