Херцеговина и наредне сезоне у првенству БиХ: Чавчић: Циљ средина табеле

Г.С.
Херцеговина и наредне сезоне у првенству БиХ: Чавчић: Циљ средина табеле

НЕВЕСИЊЕ - Рукометни клуб Херцеговина и дефинитивно ће играти наредне сезоне у Премијер лиги БиХ. Иако се у документима Управног одбора РС БиХ наводи екипа Младости из Бањалуке, шампион Српске је давно отказао наступ у елитном рангу и већ је одиграо два меча у ентитетском првенству. Јасно је да ће његово мјесто заузети Херцеговина, која је била прва екипа испод црте прошле сезоне у лиги БиХ.

Невесињци су напорно радили у протеклом периоду, формирали су тим за елитни ранг и чекали коначну одлуку РС БиХ. Клуб су у љетном прелазном року појачали средњи бек Ђорђе Бабић, крило Амер Шахиновић, пивот Никола Андрић, голман Милош Милачић и лијеви бек Данијел Божовић.

Тренер Амар Чавчић истиче да је циљ екипе у новој сезони да избјегне борбу за опстанак. Чињеница да су дуго чекали одлуку савеза свакако је утицала на тренинге.

- Радили смо готово два мјесеца и жеља свих је да Херцеговина у новој сезони буде у средини табеле. Од прошлогодишњих појачања остао је само један рукометаш, а још смо у потрази за играчем на позицији десног крила - истакао је Чавчић за “Херцег спорт”.

Иначе, првенство БиХ почиње 7. октобра, а Херцеговина ће у првом колу бити гост Грачанице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана