“Хектор фајт најт 5” вечерас у “Борику”: Шућуров јуриш у славу

Глас Српске
“Хектор фајт најт 5” вечерас у “Борику”: Шућуров јуриш у славу

БАЊАЛУКА - Сви учесници турнира четворице на манифестацији “Хектор фајт најт 5” задовољили су вагу и спремни дочекују вечерашње мечеве (20) у дворани “Борик”.

За награду од 10.000 КМ и титулу “краља џунгле” такмиче се Срђан Шућур, Месуд Селимовић, Никола Миљковић и Николај Ников. Домаћи адут је Шућур који је прошао сјајан тренинг камп. Представник КВС Хектор имаће велики вјетар са трибина “Борика”, а наступи у Бањалуци за њега су увијек посебно инспиративни.

- Припремао сам се дуго за ово, нема ништа љепше него такмичити се у свом граду. Сигуран сам у своје квалитете, добро сам проучио све ривале. Дуго се познајемо, нема тајни међу нама, а исто тако за мене не постоји друга опција осим побједе - рекао је Шућур.

Страшан низ побједа направио је Селимовић из тузланског клуба Том Кет. Прошлогодишњи пораз у Хекторовом рингу као да је значио ресет за искусног кик-боксера који од тада зна само за побједе.

- Никад се нисам боље осјећао. Желим побједу на турниру четворице. Организатори су довели све квалитетне борце, мислим да ће бити уједначени мечеви. Лани сам изгубио од Миљковића нокаутом и то ме мотивише да се ове године реванширам и освојим турнир - истакао је Селимовић.

Искусни борац из Тузле у међувремену је потписао уговор са најелитнијом кик-бокс организацијом “Глори” па ће се до краја године борити и у друштву најбољих бораца данашњице. Осокољен тријумфом у “Борику” против Селимовића, Новосађанин Миљковић стигао је у Бањалуку са великим самопоуздањем.

- Добро смо се припремили, а оно што је квалитет ове организације јесте однос према борцима. Веома рано су нам јавили за термин турнира, тако сам имао довољено времена да темпирам форму. Са својим тимом сам радио на тактици, знамо који су моји адути и квалитети и у Бањалуку смо дошли по две победе и титулу на турниру - истакао је Миљковић из кик-бокс клуба Трон.

Посљедњи учесник турнира је Ников који долази из Бугарске. Ни он није енигма, већ борац који је озбиљна пријетња свима.

- Дио припрема провео сам у Сплиту, тамо је тренирао и Шућур. Идеја за турнир била је примамљива, награда је озбиљна и нисам се двоумио. Дошао сам да будем шампион - истакао је Бугарин.

Списак мечева

На “Хектор фајт најту” очекује се девет професионалних кик-бокс мечева:

Дамјан Станишић - Марко Шимпрага

Давид Вучетић - Давид Мишковић

ТУРНИР - ПРВО ПОЛУФИНАЛЕ

ТУРНИР -  ДРУГО ПОЛУФИНАЛЕ

Алберт Угринчић -  Стефан Ђуричић

Давид Јовичић - Никола Микић

Дамјан Савановић - Вадим Фегер

Стефан Добријевић - Марко Вуковић

ТУРНИР - ФИНАЛЕ

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана