Хаос у Марсеју: Навијач Ајнтрахта погођен ракетом у врат

Танјуг
Хаос у Марсеју: Навијач Ајнтрахта погођен ракетом у врат

МАРСЕЈ - Један навијач Ајнтрахта тешко је повређен уочи меча другог кола Лиге шампиона са Олимпиком, који је одигран синоћ у Марсеју, преносе њемачки медији.

Навијач Ајнтрахта, чије је име Михал, допутовао је у Марсеј са девојком Кристином да би пратио дуел свог клуба са Олимпиком. Током окршаја навијача два клуба пиротехничким средствима уочи почетка меча на стадиону "Велодром" погођен је ракетом у врат.

Он је у паду са трибине сломио вратни пршљен и три ребра, а тренутно се налази у болници у Марсеју где ће бити оперисан. Његова девојка Кристина признала је да није очекивала да нереда буде на стадиону иако их је било по Марсеју.

"Убједила сам Михала да ипак одемо на стадион. Помислила сам: ваљда неће бити толико лоше.

Али отишло је све по злу. Нисмо били на стадиону ни 10 минута када је долетела ракета. Погодила га је у врат, помислила сам да му је покидана каротидна артерија. Била сам са њим на интензивној нези до јутрос. Свјестан је, али се не осјећа нимало добро", изјавила је Кристина за немачки "Хесеншау". Ајнтрахт је победио Олимпик 1:0 голом Јеспера Линдстрома у 43. минуту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана