Гудурић остао у Београду, игра за Србију

Д. Д.
Гудурић остао у Београду, игра за Србију

БЕОГРАД - Кошаркаш Фенербахчеа Марко Гудурић одиграо је сјајан меч против Партизана. Убацио је 25 поена уз седам асистенција и био кључни фактор у важној побједи.

Бек Фенербахчеа се не враћа са екипом у Турску, већ остаје да помогне репрезентацији Србије у посљедњем мечу квалификација.

- Остајем у Београду. Рекао сам челницима да сам ту за репрезентацију. Видјећемо како ће проћи меч против Грчке. Сви се надамо најбољем, а ми смо ту за дуел против Британаца. Вјерујем да можемо остварити наш циљ

и изборити пласман на Свјетско- рекао је Гудурић.

Кошаркаш Фенербахчеа истиче да није знао шта да очекује јер екипа није тренирала у пуном саставу.

-Нисам ни видео своје бројке, па не знам шта да кажем. Није било лако од земљотреса, нисам знао шта да очекујем од екипе јер смо имали доста повријеђених кошаркаша. Тренинзи нису били на жељеном нивоу и наравно да је на екипу утицала ситуација у земљи. Призори су заиста били ужасни, читави градови су сравњени и наравно да је то утицало на све нас-рекао је Гудурић.

Турски тим је одиграо у црним дресовима у помен на настрадале а навијачи Фенера су добили и побједу

-Била је ово сјајна утакмица за нас у одличној атмосфери гдје је веома тешко играти. Стварно сам поносан на екипу, били смо фокусирани ово је пут којим треба да идемо али морамо да поправимо одбрану . Посебно ми је драго због Пјера који је имао доста  успона и падова . Погодио је важне шутеве за три.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана