Граховац: Част свим ривалима, али вјерујем у титулу

Дарко Драгичевић
Граховац: Част свим ривалима, али вјерујем у титулу

БАЊАЛУКА – Голман Небојша Граховац се након 16 година вратио у Бањалуку и против Криваје ће ипет одиграти званични меч у дресу Борца.

Бањалучани са нестрпљењем чекају старт лиге јер су на припремама провели 74 дана у којима су имали само пет слободних.

- Драго ми је што сам опет ту. Овај период од преко два мјесеца смо квалитетно радили, био је доста тежај, Једва чекам да почне лиге за то смо се спремали у овом периоду. Пуни смо позитивног набоја и да покажемо оно што смо тренирали. Осјећам позитивну трему, опет играм у Борику. Први пут сам играо 1999. године и сад се враћам након дуго паузе. баш се радујем томе да играм пред пријатељима. На отварању нам је противник по мјери. Добили су нас у пријатељском мечу али тада је резултат био у другом плану. Уз уважавање свих ривала мислим да смо ми фаворити у сваком мечу и да се ми питамо за све. Ако будемо прави бодови остају у Бањалуци. Надам се да ћемо и на посљедњој прес конференцији бити овдје као шампиони - оптимистичан је био Граховац.

Круг фаворита за титулу је велики. Слобода се значајно појачала, Извиђач и Граланица имају квалитетне екипе а окосницу су сачували и Леотар као и Слога.

.- Има заиста добрих и квалитетних екипа у првенству. Част свакоме али заиста вјерујем да наша екипа има квалитет да нападне титулу и то треба да покажемо на паркету – додао је Граховац.

Крило Милош Њежић такође вјерује да све зависи на старту од домаћег тима.

- Криваја је квалитетна екипа ,али ми се питамо на нашем паркету. Желимо да направимо добар увод у сезону и да кренемо побједом – поручио  је Њежић.

Утакмица се игра у недјељу у 17.30 часова а домаћин је за гледаоце спремио бројна изненађења и поклоне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана