Гајићева: Поносна сам на тим, исписале смо историју Гацка

Д.Д.
Гајићева: Поносна сам на тим, исписале смо историју Гацка

ГАЦКО - Одбојкашице Гацка исписале су клупску историју! Херцеговке су у шеснаестини финала ЦЕВ Купа савладале Келтекс Карловац 3:2 и тако оствариле прву побједу у европским такмичењима.

Након три пораза у квалификацијама за Лигу шампиона на турниру у Загребу, Гачанке су у првом мечу ЦЕВ купа показале карактер и ношене сјајним навијањем публике направиле преокрет. Губиле су 1:2 у сетовима али су онда збиле редове заиграле боље и на крају дошле до побједе 3:2.

Средњи блокер Ана Гајић је била једна од најзаслужнијих за успјех.

-Поносна сам на своју екипу јер смо оставиле срце на терену и показале емоције, енергију, жељу и јединство. Свакако да нам ова побједа пуно значи. Нажалост, током ове утакмице десило се и пар повреда у нашем тиму, тако да не знамо у ком саставу ћемо наступити у реваншу. Међутим, сада смо увидјеле на који начин наш противник игра, као и какве грешке смо ми правиле, тако да се са узбуђењем спремамо за реванш. Захваљујемо се публици која је дошла у Град сунца да нас подржи и буде наш седми играч као и увијек до сада- истакла је Гајићева.

Гацко већ сутра има нови испит у првенству БиХ дочекаће Бањалука Волеј.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана