Гачанке прекинуле доминацију Бимал Јединства; Сан једне Иване постао јава

Дејан Кондић
Гачанке прекинуле доминацију Бимал Јединства; Сан једне Иване постао јава

ГАЦКО - Свакој династији дође крај. Након деценије и по владавине у женској одбојци БиХ Бимал Јединство свргнуто је с трона.

Екипа Гацка успјела је након мајсторице, која ће се дуго препричавати, у овај херцеговачки град донијети пехар шампиона. Пресудна је била предност домаћег терена и велика жеља Гачанки да шампионски пехар коначно донесу у св¬је витрине, истиче за "Глас Српске" једна од јунакиња тима из Херцеговине Ивана Радовић.

 - Остварила сам сан! Направили смо историјски успјех и мислим да нисмо још свјесни шта смо урадили. Имали смо огромну подршку са трибина и до¬шли смо до жељеног циља. Моја прва титула у Гацку, вјерујте да је посебан осјећај - у даху је р-кла Радовићева.

Поуздани примач сервиса Радовићева освојила је срца свих навијача у Гацку. Наглашава да ће прво причати са људима из свог клуба, а онда саслушати понуде којих, како каже, има.

- Што се тиче останка у Гацку, видјећемо, имам пар понуда из иностранства, али ћу прво сјести са упра¬вом клуба и попричати, па ћемо видјети шта и како даље - закључила је Радовићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана