Функционер УЕФА: Импресиван турнир који заслужује ширу подршку

Срна
Функционер УЕФА: Импресиван турнир који заслужује ширу подршку

ФОЧА - Генерални секретар Фондације УЕФА за дјецу Урс Клусер отворио је вечерас у Фочи 16. Међународни турнир “Фудбал френдс”, на којем учествује осам клубова из пет земаља бивше Југославије, поручивши да је ово одличан формат такмичења и да заслужује ширу подршку.

Турнир је отворен свечаним дефилеом екипа учесника.

Клусер је, након другог полуфиналног меча у којем је домаћа “Сутјеска” савладала сарајевски “Жељезничар” са 3:1, истакао да је уживао у прелијепој игри.

“Одушевљен сам игром, фантастичан меч, видио сам толико талентованих младих играча, а побиједио је одличан домаћи тим”, рекао је Клусер.

Начелник општине Фоча Милан Вукадиновић истакао је на отварању да је “Фудбал френдс” много више од турнира - то је фузија пријатељства и спорта.

“Сигуран сам да међу овим младим фудбалерима имамо будуће звијезде многих европских великана и репрезентативце својих земаља”, рекао је Вукадиновић.

Предсједник Асоцијације “Фудбал френдс” Зоран Аврамовић рекао је да је најважније од свега да су сви млади играчи презадовољни условима у Фочи.

“Разговарао сам данас са тим дјечацима и њихов утисак је да су одушевљени оним што су доживјели у Студентском дому гдје су смјештени и оним што су видјели на улицама Фоче”, рекао је Аврамовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана