Фудбалери Звезде вечерас дочекују Трабзон у 5. колу Лиге Европе

Танјуг
Foto: Танјуг

БЕОГРАД- Фудбалери Црвене звезде вечерас од 21 сат на свом терену играју са екипом Трабзона у мечу петог кола групе Х Лиге Европе.

"Желимо победу, у свим утакмицама групне фазе били смо равноправни, детаљи су одлучивали, ниједног тренутка нисмо били надиграни, па ни у Трабзону", рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић уочи утакмице против турског шампиона.

Трабзон је у мечу одиграном 15. септембра на свом терену побиједио Звезду 2:1.

"То је Европа, све екипе су квалитетне, очекујем добру утакмицу, снажну подршку са трибина и добар резултат. Знали смо да су квалитетни, али верујем да и ми имамо квалитет да им се супроставимо и да их добијемо. Хоћемо да будемо офанзивни, али нећемо да будемо наивни", навео је Милојевић и додао да му је једина жеља да Звезда сама одлучује о својој судбини.

Утакмицу ће судити Португалац Жоао Пинеиро, док ће његови помоћници бити Бруно Жесус и Лисијано Маја, а четврти арбитар је Бруно Хозе Коста.

Прво мјесто на табели групе Х држи Ференцварош са девет бодова, док Трабзон и Монако имају по шест. Црвена звезда је посљедња са три бода.

У другом мечу петог кола групе Х од 21 сат у Будимпешти ће играти Ференцварош и Монако.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана