Фудбалери Сутјеске кренули са радом: Лоше вријеме ремети планове

Д. П.
Фудбалери Сутјеске кренули са радом: Лоше вријеме ремети планове

ФОЧА - Шеф стручног штаба Сутјеске Миљан Радановић обавио је прозивку фудбалера и тако су почеле припреме фочанског прволигаша за други дио сезоне.

На првом окупљању је било двадесетак фудбалера, а међу њима једино ново име био је Дејан Јоловић, који је дошао из друголигаша Гласинца 1936. Редове Сутјеске за сада су напустили Никола Даниловић, Бранко Секулић, Огњен Ристановић и Огњен Мојовић.

- Комплетне припреме обавићемо у Фочи. У овом тренутку временске прилике нам баш не иду наруку, али тако је и са осталим клубовима, па немамо право да се жалимо. Очекујем да екипу комплетирамо у наредних неколико дана, јер до тада би требало да нам стигну два-три планирана појачања - нагласио је Радановић.

Стратег Фочака планирао је одигравање пет-шест контролних утакмица.

- Већ 29. јануара играмо против сарајевског Жељезничара, док смо за 2. фебруар заказали дуел против Фамоса из Источне Илиџе. Седам дана касније играмо против федералног друголигаша Фамоса из Храснице, а распоред осталих сусрета зависиће и од тога када ћемо одиграти одгођено утакмицу осмине финала Купа Републике Српске у којој ћемо дочекати бањалучки Борац - додао је Миљановић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана