Фудбалери Леотара на старту сезоне гости Жељезничара: “Грбавица” највећи мотив за добру игру

Д. П.
Фудбалери Леотара на старту сезоне гости Жељезничара: “Грбавица” највећи мотив за добру игру

ТРЕБИЊЕ - Фудбалери Леотара у првом колу Премијер лиге БиХ гостоваће у суботу од 21 час на “Грбавици” гдје ће им ривал бити сарајевски Жељезничар, а пред овај сусрет нови кормилар Требињаца Марко Видојевић вјерује да његова екипа може остати непоражена.

- Само играње на стадиону “Грбавица” у ноћном термину и против ривала какав је Жељезничар требало би да буду највећи мотив за моје играче. У првенство улазимо у потпуно новом саставу, практично смо на окупу тек месец дана, а све што смо урадили у тако кратком року треба у суботу да преточимо у дело. “Жељо” је противник коме се не прети, али је спортски и људски се надати да можемо учинити нешто више на овом гостовању - нагласио је Видојевић.

Требињци пред овај сусрет немају никаквих кадровских проблема.

- Екипа је још у формирању и сигурно ће бити још појачања. Међутим, у уводним колима ћу се ослонити искључиво на фудбалере који су са нама од почетка припрема. Најважније пред сусрет са Сарајлијама је да немамо никаквих кадровских проблема и да сви спремно дочекујемо први овосезонски испит. Пријатељске утакмице су једно, а ово у суботу нешто сасвим друго. Сигуран сам да су играчи свесни тога и да ће дати све од себе да се са “Грбавице” вратимо са позитивним резултатом - додао је Видојевић. 

Све утакмице првог кола новог шампионата неће бити одигране овог викенда. Премијерни сусрет одиграли су у петак касно послијеподне Посушје и Вележ, а у суботу ће на терен још од 17 часова Игман и Широки Бријег, који ће играти у Добоју код Какња. У недјељу нема ниједног меча, а у понедјељак од 20 часова састати у Модричи Слога из Добоја и Борац. Због европских обавеза одгођени су сусрети Слобода - Зрињски и Сарајево - Тузла сити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана