Фудбалери Леотара дочекују Борац: Максимовић против својих

Д. П.
Фудбалери Леотара дочекују Борац: Максимовић против својих

ТРЕБИЊЕ - Шеф стручног штаба Леотара Марко Максимовић биће данас од 13 часова у незахвалној улози, јер ће први пут водити неку екипу против Борца у којем је поникао као играч, а са овим клубом је и претпрошле сезоне освојио титулу шампиона БиХ.

- Професионалац сам и на то се на обазирем. Имамо превише кадровских проблема у овом тренутку. Душан Пулетић и Денис Стојковић имају руптуре задње ложе, Ђоко Миловић је суспендован, Михаило Цмиљановић има жуте картоне, Давид Чавић као позајмљен играч Борца нема право наступа, а Дарко Ђајић због грипа не тренира од утакмице са Тузла ситијем. Нико нам не може ускратити прилику да дамо свој максимум, да се боримо и видјећемо за шта ће то бити довољно. Већ сада смо надокнадили велики заостатак који смо имали, побјегли из зоне испадања, али нам је и даље сваки бод злата вриједан - рекао је Максимовић.

И Бањалучани имају кадровских проблема пред овај сусрет. Три жута картона имају: Горан Закарић, Бењамин Татар, Марко Гајић и Никола Андрић, до­к сигурно неће наступити ни Дино Ћорић, који је имао смртни случај у породици. Неизвјестан је и наступ Амара Бегића због здравствених проблема.

- У посљедњих пет кола освојили смо десет бодова и у доброј смо форми. Желимо и да наставимо са добрим резултатима иако смо у Требињу поприлично ослабљени. Без обзира на то, имамо ширину у играчком кадру и вјерујем да ћемо одабрати добитну комбинацију - истакао је Мариновић.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана