Фудбалери Леотара данас у 11 часова почињу са припремама: На прозивци и Ђурић

Д. П.
Фудбалери Леотара данас у 11 часова почињу са припремама: На прозивци и Ђурић

ТРЕБИЊЕ - Шеф стручног штаба Леотара Марко Максимовић са својим сарадницима данас у 11 часова обавиће прозивку, а међу окупљеним играчима биће и поуздани дефанзивац Андреј Ђурић, који се послије шест мјесеци вратио на “Полице”.

Он је у претходној полусезони наступао за прволигаша Звијезду 09, у чијим редовима је забиљежио 12 наступа и постигао два гола. Осим Требињаца Ђурић је наступао за Сарајево, Подриње, Радник, Игман и Чапљину. Претходну сезону је провео на “Полицама”, гдје је у Премијер лиги одиграо 28 утакмица. 

- Очекујемо у наредним даника да нам се придружи и офанзивни везни Амар Тахрић, који је до фебруара прошле године био члан Борца, а потом наступао за словачки Серед и Б тим чешких Теплица. Сигурно је да ће бити још нових фудбалера, али је о томе за сада још рано говорити - нагласио је Максимовић.

Послије прозивке биће обављен и први тренинг.

- Планирано је да на “Полицама” тренирамо све до 30. јануара, а онда ћемо се преселити 10 дана у Метковић. Одиграћемо и пет контролних утакмица. Први ривал ће нам већ 21. јануара бити Сутјеска из Фоче, док ћемо генералну пробу имати 11. фебруара против Сутјеске из Никшића. На припремама у Метковићу одиграћемо три меча, али још нисмо уговорили противнике. Међутим, то неће бити никакав проблем, јер ће у то вријеме на овој дестинацији бити доста клубова на припремама. Најважније у овом тренутку је да нас мимоиђу повреде, јер ће нам сваки играч бити од изузетне важности у прољећним биткама у којима нас очекуј борба за опстанак - додао је Максимовић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана