Фудбалери добојске Слоге почињу припреме: Ћургуз креће са осморицом новајлија

Д. П.
Фудбалери добојске Слоге почињу припреме: Ћургуз креће са осморицом новајлија

ДОБОЈ - Премијерлигаш Слога данас у 13 часова кренуће са припремама за други дио сезоне, а на прозивци, коју ће обавити шеф стручног штаба Зоран Ћургуз, биће и осморица новајлија. У наставку сезоне дрес клуба са стадиона “Луке” носиће Милош Николић, Милан Лалић, Бакир Брајловић, Павле Баранов, Демир Пецо, Тони Ливанчић, Илија Гучмазов и Василије Перковић.

- Одмах послије прозивке обавићемо улазна тестирања, а онда ћемо одрадити и први тренинг послије којег ћемо имати заједнички ручак на којем ће нам се обратити челници клуба. Пред нама је мукотрпан рад да што прије уклопимо велики број новајлија у екипу, али и да се што боље припремимо за наставак сезоне у којем се боримо за опстанак - нагласио је Ћургуз.

Редове Добојлија за сада су напустила тројица фудбалера.

- Дрес Слоге у наставку сезоне неће носити Лео Јанковић, Елдин Хасанбеговић и Милан Басрак. Постојала је могућност да и Лука Куленовић промијени средину, међутим, од тога неће бити ништа. Он је и даље повријеђен, пред њим је дуг опоравак и надам се да ће бар у финишу сезоне моћи да нам помогне - наставио је Ћургуз.

Познат је и план припрема.

- Већ 21. јануара имамо прву провјеру против зеничког Челика, а шест дана касније путујемо за Анталију, гдје ћемо остати до 10. фебруара. Тамо ћемо одиграти три утакмице. Састаћемо се са руским клубовима Арсеналом из Туле и Уфом, те Согдијаном из Узбекистана. По повратку већ 18. фебруара гостујемо код тузланске Слободе у мечу осмине финала Купа БиХ, а седам дана касније истог ривала дочекујемо у првенственом окршају - додао је Ћургуз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана