Фудбалер Борца Дејан Босанчић иде на нову позајмицу: Повратак у Лакташе најбоља опција

Дарко Драгичевић
Фудбалер Борца Дејан Босанчић иде на нову позајмицу: Повратак у Лакташе најбоља опција

ЛАКТАШИ - Фудбалер Борца Дејан Босанчић иде на нову позајмицу у прољећном дијелу првенства. Он ће се након одрађених припрема са бањалучком екипом вратити у прволигаша Републике Српске екипу Лакташа, гдје је наступао у првом дијелу.

Босанчић је у јесењем дијелу био један од најзначајнијих играча Лакташа који су на крају завршили на трећој позицији. Везни играч је постигао и четири гола и већ се вратио у овај тим.

- Повратак у Лакташе је био најбоља опција и за мене и за клуб. Након одрађених припрема у Анталији заједничка одлука управе Борца и моја је била да одем на нову позајмицу како бих имао минутажу. Имао сам неколико понуда, али Лакташи су сигурно за мене најбољи избор. Одрадио сам квалитетно припреме са премијерлигашком екипом, тако да сам у потпуности спреман да се прикључим својим старим саиграчима - поручио је Босанчић.

Везни играч ће тако наставити да сарађује с овим чланом Прве лиге Републике Српске.

- Стручни штаб је желио да ме врати и то ми пуно значи јер видим да имају пуно повјерења и да сам им стално био у плану. Такође, упознат сам са екипом и неће ми требати пуно времена да се опет привикнем. Осим Сергеја Дојчиновића, већина екипе је остала на окупу, тако да ми неће бити проблем да се уклопим јер су ми познате замисли тренера Миљана Бајића и стручног штаба - рекао је Босанчић за “Глас Српске”.

Лакташи су јесењи дио шампионата завршили на трећој позицији са 37 бодова и у клубу су и те како били задовољни овим резултатима.

- Желимо да и у прољећном дијелу шампионата наставимо са добрим партијама. Имали смо одличну атмосферу унутар тима и нема разлога да тако и не остане. Сигурно је да идемо утакмицу по утакмицу са жељом да остваримо што бољи резултат, а на крају ћемо видјети на којој позицији ћемо завршити - додао је везни играч.

Лакташи ће у наставку сезоне имати обавезе на три фронта јер ће поред првенства Републике Српске играти и у Купу Републике Српске, гдје су изборили полуфинале, те у Купу БиХ, гдје ће гостовати код актуелног шампиона Зрињског у недјељу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана