"Фудбал френдс": Борац бољи од Звезде, прошао у полуфинале

Срна
"Фудбал френдс": Борац бољи од Звезде, прошао у полуфинале

ФОЧА - Кадети бањалучког "Борца" пласирали су се у полуфинале "Фудбал френдса" у Фочи побједом против вршњака "Црвене звезде" резултатом 1:0.

Бањалучанима је ово први пут да су учесници престижног турнира у Фочи и већ у првом мечу показали су да имају квалитетну омладинску школу фудбала, савладавши београдске црвено-бијеле, једног од фаворита турнира.

Гол вриједан пласмана у полуфинале, средином другог полувремена, постигао је Петар Самарџија.

"Задовољство је бити на оваквом турниру. Постигао сам гол и пресрећан сам, надам се да ћемо доћи до финала. Прошетали смо градом, Фоча је прелијепа и надамо се да ћемо и наредне године учествовати", рекао је Самарџија након меча.

У редовима црвено-бијелих туга након пораза од вршњака из Бањалуке. Више од осталих у редовима "Звезде" истакао се Дарис Каришик, али се морао помирити са поразом, након којег његов тим наставља борбу од петог до осмог мјеста.

"Могло је и морало много боље, примили смо гол после наше грешке, промашили смо шансе. Фоча је стварно фантастичан и занимљив град, амбијент на стадиону је предиван, терен за игру одлично припремљен", рекао је Каришик.

Првог дана биће одиграни и остали четвртфинални сусрети у којима се састају "Сутјеска" - "Жељезничар", "Ријека" - "Војводина" и "Академија Пандев" - "Сутјеска" Никшић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана