ФСС: "Златне лопте" Стојковићу, Александру Митровићу и Јовани Дамјановић

Tanjug
Foto: Arhiva

СТАРА ПАЗОВА - Селектор фудбалске репрезентације Драган Стојковић добитник је "Златне лопте" за најбољег српског тренера у овој години, одлучено је данас на седници Извршног одбора ФСС у Старој Пазови.


    Стојковић је други пут узастопно, а трећи пут у каријери добио ово признање.
  

 "Награда за најбољег фудбалера одлази у руке Александра Митровића, који иза себе има сјајну годину на клупском и репрезентативном плану. У конкуренцији дама, Златну лопту Србије за 2022. годину заслужила је Јована Дамјановић која је оставила запажен траг и у дресу минхенског Бајерна", наводи се у саоштењу Фудбалског савеза Србије.
 

   За селектора женске А репрезентације Србије именован је Драгиша Зечевић, а за селектора женске кадетске селекције (У17) Александар Петровић.
  

 "Усвојен је извештај Стевана Стојановића, директора А репрезентације, о раду и резултатима нашег најбољег националног тима у периоду од доласка Драгана Стојковића на место селектора Србије до последње акције репрезентације, учешћа на Светском првенству у Катару", додаје се у саопштењу ФС С.
    Седница Извршног одбора ФС С очекивано је била веома занимљива, а буру је подигао Новјца Тончев. 
 

   Као што је Тањуг најавио, Тончев, који је члан Извршног одбора, затражио је да се на седници поднесе извештај о критеријумима на основу којих је састављена делегација ФС С за Мундијал у Катару, као и висину трошкова.
 
   Затражио је и да чланови добију на увид висину награде члановима ФС С која је исплаћена пре одласка у Катар, као и да се утврди одговорност за то што је приликом тих одлука "пренебрегнута" надлежност Извршност одбора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана