Фоча: У току пријава екипа за новогодишњи турнир у малом фудбалу

Srna
Foto: Pixabay

ФОЧА- У оквиру манифестације "Зима у Фочи", у Градској дворани ће 20. децембра почети Новогодишњи турнир у малом фудбалу за који се екипе могу пријавити до суботе, 18. децембра.

У Спортском савезу, који је заједно са локалном управом организатор турнира, кажу да ће, осим из Фоче, бити и велики број учесника из околних општина, са подручја Сарајевско-романијске регије, те из Источне и Старе Херцеговине.

Турнир су подржали фочански интернационалци Раде Крунић, првотимац италијанског "Милана" и Владан Даниловић, члан португалског "Насионала". Двојица некадашњих фудбалера фочанске "Сутјеске" послали су из Италије и Португала специјално за ову прилику своје дресове, који ће бити награде за најбоље појединце на такмичењу млађих категорија.

Спортски савез је урадио видео најаву, коју је објавио на друштвеним мрежама, а у којој фудбалери "Сутјеске" заједно са Даниловићем позивају спортске рекреативце да се пријаве, као и публику да буду дио "Зиме у Фочи". Такмичење ће бити одржано у пет категорија.

За сениоре котизација износи 100 КМ, док пионири, претпионири, старији и млађи пјетлићи могу да се пријаве бесплатно. Награда за прво мјесто у категорији сениора је 2.000 КМ, за друго 700 КМ, а за треће мјесто 300 КМ. Новчане награде предвиђене су за најбољег играча, стријелца и голмана.

У конкуренцији млађих категорија најбољи ће добити пехаре и дипломе. Пријаве екипа у Градској дворани трајаће до суботе, 18. децембра, а за 19.00 часова је заказано извлачење такмичарских парова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана