ФК Напријед представио химну клуба VIDEO

ГС
ФК Напријед представио химну клуба VIDEO

Бањалучки фудбалски клуб Напријед представио је званичну химну клуба. Бањалучки глумац и музичар Дарко Стојић креирао је химну „За наш мали, а велики клуб“, која ће овај омиљени клуб многобројних генерација, пратити на свим будућим утакмицама, у новим успјесима и побједама. Позитивна, мотивишућа и охрабрујућа, нова химна и видео спот су на прво слушање одушевили поштоваоце клуба.

Руководство клуба, играчи, као и многобројни поштоваоци и навијачи, уложили су велике напоре, труд и рад како би клуб добио химну и видео спот, достојан великих и много успјешнијих фудбалских клубова што ће сигурно ући у историју овог бањалучког колектива.

Предсједник ФК Напријед Владимир Росић изразио је велико задовољство због чињенице да је овај мали, а велики клуб добио и своју званичну химну и видео спот.

„У години која је иза нас, уложили смо много напора како би ФК Напријед вратили на старе стазе славе и како би добили боље услове за све чланове клуба и многобројне симпатизере. Поносан сам на оно шта смо урадили до сад: ријешили смо многобројне административне проблеме. Завршили смо помоћни терен са вјештачком травом, расвјету на стадиону и простор око самог стадиона, те кренули у изградњу новог објекта, гдје ће наши играчи добити модерне свлачионице и један мултифункционалан објекат, који ће бити од великог значаја за рад клуба у будућности. Посебно бих истакао значајне позитивне промјене и помаке које смо направили у нашој Омладинској школи, а радује нас велики број дјечака који су нам се придружили. Доста тога је још пред нама у периоду који долази, али је свакако вријеме и за музику и додатну дозу мотивације. Управо из тог разлога смо се одлучили да клубу богате традиције поклонимо и химну и спот, која ће наш тим и све будуће генерације пратити на свим будућим утакмицама. Напријед није само фудбалски клуб, Напријед је један посебан култ и здрава позитивна средина, у којој ће стасавати будући успјешни нараштаји нашег града“, истакао је Росић .

Изразио је велику захвалност Дарку Стојићу, који је аутор химне, и који је уложио вријеме, рад и креативност, како би нова химна била јединствена и испуњена позитивним и мотивишућим стиховима.

„Јако сам срећан због тога што је „Напријед“ након седамдесет година постојања одлучио да добије своју званичну химну, а посебно сам срећан и захвалан управи клуба што су ме контактирали и одлучили да будем аутор тако битне ствари. На крају, желим да се захвалим свима који су учествовали у овом пројекту“, рекао је Стојић.

„Само напријед, немој стати, „Напријед“ Мејдан то је наше породице стуб и свако од нас ће живот дати за наш мали, а велики клуб“, поручује рефрен химне, која је у петак на промоцији у кафе бару „Зодиак“ угледала свјетлост дана и показала зашто је овај клуб толико омиљен за многобројне играче, поштоваоце, навијаче, прошле и будуће генерације.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана