ФК Борац: Избор новог руководства 10. априла

Г.С.
ФК Борац: Избор новог руководства 10. априла

БАЊАЛУКА - На данашњој ванредној сједници УО ФК Борац донесена је одлука да се 10. априла одржи изборна скупштина ФК Борац на којој ће бити изабран нови предсједник и чланови клупског руководства.

УО ФК Борац одржао је ванредну сједницу у Бањалуци и том приликом сумиран је рад чланова клупског руководства, те стручног штаба и екипе.

ФК Борац, и ове сезоне је у борби за нови излазак на европску сцену што је, у овом тренутку, примарни клупски циљ.

"У минуле три сезоне, фудбалери нашег клуба су три пута изборили наступ у квалификацијама за европска такмичења и то је, резултатски, један од највећих успјеха у клупској историји. У нашу Платонову улицу стигла је и шампионска титула, а играли смо и финале Купа БиХ", саопштено је из ФК Борац.

У текућу сезону, ФК Борац је ушао са великим амбицијама и циљем, да се бори за све трофеје на овдашњој фудбалској сцени.

"У фудбалу, као и у животу, ствари некада не иду онако како се планирају. Клупско руководство је свјесно да је било успона и падова током ове сезоне, али се наша екипа и даље бори за европску сцену. Стручни штаб и фудбалери имају пуно повјерење чланова УО ФК Борац, а жеља свих је да се оствари зацртани циљ.  УО ФК Борац уложио је и велики напор у побољшању инфраструктуре на Градском стадиону која је годинама била запостављена", наводи се у саопштењу бањалучког клуба.

Подсјећају да је реконструисана расвјета на рефлекторима, постављени су електронски читачи улазница на капијама, а круна досадашњег рада је према њиховим ријечима постављање нове травнате подлоге на терену Градског стадиона.

"Иза садашњег клупског руководства су рад и резултати видљиви и голим оком. Да је могло боље-могло је јер увијек може боље. Од својих добрих, али и лоших потеза чланови УО ФК Борац никада нису бјежали и увијек су, од почетка мандата, били спремни да прихвате одговорност", саопштио је клуб из Платонове.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана