Финале одбојкашког Купа БиХ: Бијељинци желе други трофеј

Д. К.
Финале одбојкашког Купа БиХ: Бијељинци желе други трофеј

БИЈЕЉИНА - Одбојкаши Радника, у суботу од 19 часова, покушаће да одбране трофеј намијењен побједнику Купа БиХ, освојен прошле године. Бијељинци ће у финалу, у Орашју играти против екипе “Меџик Ајс” Домаљевца.

Изабраници Владимира Милићевића су против истог ривала прошле године на свом терену дошли до првог пехара у најмасовнијем такмичењу БиХ. Исто то желе и ове године на врућем терену у Посавини. Шеф струке Радника вјерује у своје изабранике, али да улогу фаворита препушта Домаљевцу.

- У меч ћемо ући са максималним респектом према противнику. Вјерујем да смо квалитетнији, а пошто су они домаћини сматрам да су фаворити. Фаворити су и због тога што су нас добили у оба лигашка меча ове сезоне, али мислим да ће то бити мотив више за нас да покажемо да смо у оба та сусрета имали лош дан. Надам се да ће моји момци на терен изаћи максимално мотивисани, а нема веће мотивације од финала Купа БиХ. Рекао сам момцима, а рећи ћу им поново, да се опусте, да играју и буду фокусирани. Мислим да ће нас то довести до добре игре и повољног резултата - рекао је Милићевић.

Са тренером Милићевићем сагласан је и примач серве Немања Јелић, који је такође свјестан тежине задатка, али је позвао све навијаче Радника да дођу у Орашје и подрже “плаво-бијели” тим.

- Очекује нас до сада најбитнија утакмица у сезони. Очекује нас тешка утакмица, против јаког ривала. Два лигашка пораза су нам мотив да дамо све од себе и да потврдимо каква смо екипа и за шта смо све спремни. Позивам наше навијаче да дођу у Орашје да нас подрже те да уз њихову помоћ освојимо пехар намијењен побједнику Купа БиХ - истакао је Јелић.

У женском финалу Купа БиХ, такође, у суботу у Орашју, али од 16 часова састају се Бимал Јединство и Гацко.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана