Феђа Дудић напустио Вележ и постаје нови тренер Сарајева

ГС
Foto: Архива

Феђа Дудић одлучио је напустити Вележ и постати нови тренер Сарајева, потврђено је за портал Кликс.

Дудић је посљедњих дана био под великим притиском будући да је вршио преговоре на двије стране. Од свог сада већ бившег клуба Вележа тражио је боље услове за себе и свој стручни штаб те појачање играчког кадра како би мостарски клуб био конкурентнији у Премијер лиги БиХ и у квалификацијама за  Конференцијску лигу које су изборили освајањем Купа БиХ.

Међутим, нису се успјели договорити, што је потврдио и предсједник Управног одбора ФК Вележ Сенад Хуснић.

"Могу потврдити да је Дудић већ сада бивши тренер Вележа. Остале су само да се ураде формалности већ на вечерашњој скупштини клуба. Испуњени су сви његови захтјеви до најмање ситнице, међутим он се одлучио за Сарајево истакнувши да му је то изазов у каријери. Чудно ми је само што је на нас пребацивао лоптицу ових дана, нисам сигуран да ли нам је нешто замјерио или нешто други у питању. Углавном, то је сада иза нас, а нако скупштине и састанка Управног одбора знаћемо више о наредном тренеру Вележа", изјавио је Хуснић за Кликс.

С друге стране, челници Сарајева су очито понудили примамљиве услове 39-годишњем тренеру који је прихватио понуду упркос томе што Бордо тим није изборио Европу наредне сезоне.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана