Епилог нереда на Грбавици: Два повријеђена и два приведена навијача! Туча навијача на сарајевском дербију обиљежила фудбалски викенд у БиХ

мондо
Foto: Sport1

Протеклог викенда одигран је 145. сарајевски дерби у којем је Жељезничар савладао Сарајево резултатом 2:0, али су меч на Грбавици обиљежили навијачки инциденти прије почетка, због којих је дуел градских ривала каснио.

 Навијачи Сарајева упали су у терен и покушали са трибуне гдје су били “Манијаци” скину транспарент, након чега су избили инциденти.

Одмах су на травњак улетјели И навијачи Жељезничара и дошло је до масовне туче у којој су, како је потврђено из полиције Кантона Сарајево повријеђене двије особе.

"За једну су утврђене лакше повреде, док је друга задобила неутврђен степен повреда", рекли су у МУП-у Кантона Сарајево за “Фактор”.

Двије особе су приведене, али су након давања изјава пуштене на слободу. Обојица се сумњиче за кривично дјело насилничко понашање на спортској приредби, за које су предвиђене казне затвора од три мјесеца па чак до пет година затвора.

"И даље се ради на идентификацији и проналаску осталих учесника", додали су из полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана