Епилог напада у Брчком - Клуб иступио из такмичења

Г.С.
Епилог напада у Брчком - Клуб иступио из такмичења

БРЧКО - Клуб малог фудбала Брчко здравље одлучио је да иступи из свих такмичења која су у току, односно У19 Купа Републике Српске и У19 Премијер лиге БиХ.

Брчаци су то раније и најавили, а након дешавања током и послије утакмице против бијељинског Радника у У19 Купу Републике Српске. Клуб наставља да постоји, али се неће такмичити до краја ове сезоне.

У саопштењу се наводи:

-Након прошлонедељних дешавања, клуб једноставно не може преузети ризик одласка на реванш меч Купа против екипе КМФ Радник сити јер је превазишло границе спорта и сматрамо да нема сврхе играти утакмицу у оваквој атмосфери. Такође, бесмисао играња пред празним трибинама смо већ видјели тако да је наша одлука дефинитивна и везано за такмичење у Премијер лиги. Као спортисти, доживјели смо најболнији пораз, а то је не излазак на терен. Стојимо усправно јер знамо да смо се свих ових 16 година водили искључиво мотивом спорта. Најбитније од свега нам је, да то знају и наши чланови који су били с нама а посебно момци који су данас са нама. Остаје велика жал за овом групом момака коју смо градили у протекле двије године и која је својом игром убирала симпатије гдје год су се појавили, што нас је додатно учинило поносним и мотивисанијим за рад све до претходне седмице када је све урушено. Давали смо максимум и једноставно, уморили смо се борећи се свакојаким проблемима, али против овога нисмо могли.​ Не желимо да будемо полигон никоме за било какве политичке игре нити мјера за било чија поткусуривања- наводе у клубу из Брчког.

Повезани текстови:

Погледајте напад хулигана на играче "Радника" из Бијељине

Хулигани прво вријеђали играче, па каменовали аутобус Радника

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана