Ентони прелази у Манчестер јунајтед за 100 милиона евра?

Танјуг
Ентони прелази у Манчестер јунајтед за 100 милиона евра?

МАНЧЕСТЕР - Фудбалски клуб Манчестер јунајтед пристао је да Ајаксу плати обештећење од 100 милиона евра за бразилског фудбалера Ентонија, преноси "Скај спорт".

Ајакс је пре неколико дана одбио понуду Манчестер јунајтеда од 90 милиона за бразилског крилног нападача. Британски медији наводе да два клуба тренутно преговарају о бонусима са којима би укупно трансфер вредео 100 милиона евра.

Ентони ће чим се два клуба договоре одлетети у Манчестер на лекарске прегледе и потписивање уговора са "црвеним ђаволима".

Британски медији истичу да ће Манчестер јунајтед до краја прелазног рока, 1. септембра покушати да ангажује још неколико играча. Клуб са "Олд трафорда" планира да доведе голмана Нјукасла Словака Мартина Дубравку. Манчестер јунајтед нуди Нјукаслу пет милиона евра за једногодишњу позајмицу.

Познати италијански новинар Фабрицио Романо истиче да су "црвени ђаволи" почели преговоре са Барселоном у вези преласка Пјера-Емерика Обамејанга у Манчестер јунајтед. Обамејанг је почетком године стигао у Барселону из Арсенала, али је изгубио место у каталонском клубу после доласка Роберта Левандовског. Поред Јунајтеда за

Обамејанга је заинтересован и Челси.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана